Vägar korsas och delar sig

Det är inte menat att man ska hålla kontakten med alla människor man möter i livet. Så väljer jag att se på det, för annars skulle det bli alldeles för tungt att tänka tillbaka på vänskaper man haft som inte längre är detsamma. Några få kanske räcker en livstid, medan många räcker i några år. Det är nog inte så hemskt som det kan kännas och låter. För som nån någon gång sa; "när en dörr stängs, öppnas en annan". Och det stämmer nog. Tror jag i alla fall. Fast ibland kan det ju kännas så tråkigt att man inte får uppleva allt det där man en gång gjorde med den där människan man tycker så mycket om. Man får helt enkelt tänka på alla nya vägar som kommer korsas i livet istället för dom som delar sig.

Och visst är det något speciellt med att inleda en ny vänskap? Upptäcka varandras favoritartist och iaktta dennes små speciella saker som gör denne speciell. Som att skratta på ett visst sätt eller uttala ett ord på ett extra roligt sätt. Att få finna att man har saker gemensamt och le åt hur man tänkt samma sak i flera år innan man ens visste om att den andra fanns i världen. Visst är det fint?

Jag ser fram emot att lära känna nya människor i mitt liv. Skapa nya vänskaper. Och har jag tur får jag även behålla några för en lång, lång tid framöver. Vi får se. Men så länge jag får uppleva det där som kallas vänskap, är jag glad. Oavsett om den är gammal eller ny.

Kommentarer
Postat av: Isa med ulmi

Shit vad jag känner igen mig!
Tack! Det behövdes verkligen, att få läsa din text alltså.
Gör du länkbyten?
Ha det så bra!
Vi hörs och ses kanske också!

Svar: Ja, det är ju något som nog alla går igenom då och då. Kul att jag kunde glädja någon med mina små ord. Självklart lägger jag in din länk på min sidomeny, det är bara kul! Ha det bra, absolut!
Eleonore Lundström

2013-03-09 @ 10:29:31
URL: http://ingenglamour.blogspot.se
Postat av: Isa med ulmi

Okej! Vad kul! Men då lägger jag upp din länk aswell?

Svar: Gör som du vill. Jag lägger in länkar till folk som jag gillar och så inte länkbyten. :) Men självklart får du göra det om du vill :)
Eleonore Lundström

2013-03-10 @ 16:52:09
URL: http://ingenglamour.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0