Den stora linsen är utbytt mot en mindre

Ja.. jag fotar fortfarande aldrig. Min fantasilösa hjärna anser att det inte finns något att fota som är intressant nog. Fast jag vet ju att om jag bara går 30 meter utanför dörren kommer jag hitta något. Dumma, dumma mig. Men! Telefonen räddar mig lite. Fotar just nu bara med den. Visst inte lika bra kvalité och stora möjligheter, men nog så smidig och lättillgänglig som en tung systemkamera inte alltid är ju. 

En tråkig söndag..

..kan man ju istället för att göra läxor bestämma sig för att ta sig lite vatten över huvudet och försöka lära sig videoredigera lite istället. Mitt allra första projekt fick bli en liten video med klipp från Romeo + Julier med min favorit-leo. Ni får gärna ta en liten kik så blir jag ju så glad! Och glöm inte att ändra kvalitén till HD för sjuttsingen.När snön nästan smält bort och solens strålar ler

Igår åt jag min första glass OCH hade solglasögon på mig. Det var ganska så jäkla fantastiskt och att det var fredag gjorde det hela bara ännu bättre. Att man blir lika befriad och glad varje gång vintern börja dra sig bort kan jag inte förstå när man bott här i Sverige hela sitt liv och upplevt hur många gånger som helst. Det kanske är enda sättet jag förstår uppskattningen med det här att ha fyra olika olika årstider. Men det är fint. Jag gillar den känslan. Omväxlingen.
Hur som helst, idag ska jag bygga på min officiela vårlista för i år som jag startade just idag. Fylld med pepp och glada smäktande toner.
Just the way I like it when the sun's shining and the trees are smiling. 
 

RSS 2.0